Избелване

Кой не мечтай да има красива , белоснежна усмивка ? Белотата на зъбите говори за младост и здраве . Именно и затова хората се опитват с всички възможни начини да си избелят зъбите. Такъв начин се явяват и избелващите пасти,но трябва веднага да отбележим факта,че те са краино вредни за твърдите тъкани на зъба.

Основния ефект на избелващите пасти е основан на деиствието на така наречените абразивни вещества ,които драскат емайла и така способстват за излизането на минералите на емайла. Всичко това води до появяването на повишена чуствителност и изтриване на твърдите тъкани на зъба с образуването на дефекти в пришиечната област. На кратко нищо положително няма в избелващите пасти,но все пак ,ако сте решили да ги използвате ,то помнете,че тяхното използване трябва да бъде не повече от месец.

Стоматолозите са против избелващите пасти,но разбират и желанието на пациентите да имат по бели зъби и именно затова препоръчваме използването на профисионалните избелващи системи за достигане на желания резултат. Така , при използването на прфисионалните системи за избелване ,ние можем да предотвратим всички възможни усложненнея , а също да предскажем и възможния клинически резултат.

Процедурата :

1.В нашия кабинет предлагаме експресно пристолно избелване, което ще ви отнеме няколко часа в нашия кабинет
2.Заедно с това можете да изберете и поетапно избелване – ние ще ви предоставим вашия индивидуален комплект за избелване, а вие ще провеждате процедурата само вкъщи – това е сравнително лесно. Разбира се, ще ни посещавате, за да следим процеса. Ако сте нетърпеливи по натура, въоръжете се с търпение: поетапното избелване отнема най-малко 10 дни

КЛИНИЧЕСКИ СЛУЧАИ:

 

ДО ЛЕЧЕНИЕ

СЛЕД ЛЕЧЕНИЕ